NU doresc actualizarea Windows 7 sau 8.1 la Windows 10

Mulți utilizatori de Windows 7 (printre care și eu) și Windows 8.1 nu doresc actualizarea aproape forțată de cei de la Microsoft către windows 10. Cu toții știm cât de sâcâitor și enervant este când tot apare pe ecran acel pop-up cu actualizarea Windows-ului.

Sincer să fiu,eu am încercat luni bune și windows 8.1 și windows 10. Nu am fost deloc încântat de niciuna dintre ele.Pe departe cel mai reușit windows este 7 Ultimate pe 64 bit.Bineînțeles părerile sunt împarțite,eu nu caut să conving pe nimeni ce windows să folosească,doar am vrut să precizez, ca și performanță,fiabilitate etc., windows 7 nu are competitor.

Never 10  este progrămelul de care avem nevoie.Descărcați-l, instalați-l și porniți-l. Când vi se va afișa pe ecran apăsați tasta DisableWin10Upgrade. În caz că deja windows a apucat să descarce fișiere al noului windows 10 atunci apăsați întâi Remove Win 10 Files si apoi DisableWin10Upgrade.Și gata.Ați scăpat de stresul celor de la Microsoft.

Sper că v-am fost de folos cu acest scurt tutorial și nu ezitați să scrieți în rubrica de comentarii.Voi răaspunde la absolut oricine care va ști să scrie și să se poarte civilizat.Jigodiilor care nu știu noțiunile de bază ale bunului simț,(din pacate e plin netul de ei) nu le voi da satisfacția de a le răspunde.Totodată comentariile lor vor fi șterse.Vă mulțumesc.

 

'never 10

 

Anunțuri

2 gânduri despre „NU doresc actualizarea Windows 7 sau 8.1 la Windows 10

  1. Multumesc foarte mult pentru „Never10”. Sper ca de acum inainte acest Windows 10 sa nu ma mai deranjeze. Eu singura solutie pe care reusisem sa o gasesc era sa „ascund” agiornamentul. Inca odata multumesc.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.